Sherbime

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus molestie turpis dolor, a varius risus laoreet quis. Mauris eu efficitur diam.
Smiling young delivery man holding a cardboard box while beautiful young woman putting signature in clipboard

Transport ne Shqipëri dhe Kosovë

Korrierët tanë janë në dispozicionin tuaj për të dërguar në kohë reale në çdo destinacion që ju dëshironi.

gjurmo

Gjurmim Online i Pakos tuaj

Në dispozicion të çdo klienti është një Platforme Online nga e cila mund të kontrolloni në kohë reale statusin e pakos tuaj dhe listën e pakove që ju keni dërguar në një muaj.

magazine

Magazinim dhe Shpërndarje

Coex siguron veprime të dedikuara magazinimi dhe shpërndarjeje për tu ardhur në ndihmë për menaxhimin më të mirë të shërbimeve tuaja dhe klientëve tuaj.