Rreth Nesh

Coex sh.p.k., që prej 2018 vjen në tregun shqiptar për të siguruar cilësinë e duhur dhe një bashkëpunim korrekt me të gjithë partnerët e saj.
h

Transport ne Shqipëri dhe Kosovë

Korrierët tanë janë në dispozicionin tuaj për të dërguar në kohë reale në çdo destinacion që ju dëshironi.

gjurmimi i pakos coex

Gjurmim Online i Pakos tuaj

Në dispozicion të çdo klienti është një Platforme Online nga e cila mund të kontrolloni në kohë reale statusin e pakos tuaj dhe listën e pakove që ju keni dërguar në një muaj.

magazinim dhe shperndarje

Magazinim dhe Shpërndarje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed malesuada neque et turpis hendrerit, et porta dui efficitur. Aenean auctor dui sit amet.

Veçoria jonë? Një shërbim cilësor dhe korrekt.

Korrierët tanë janë në destinacionin që ju keni përcaktuar në kohë reale. Edhe ne rastet që klienti nuk është i disponueshëm rikthehen në një moment të dytë për të ridërguar pakon. Shërbimi cilësor është prioriteti ynë.

Transport ne Shqipëri dhe Kosovë