Njihuni Me Shërbimet Tona

Për një shërbim postar ekspres që ofron besueshmëri dhe shpejtësi në shpërndarjen e të gjithë dokumentave, pakove dhe materialeve në Shqipëri dhe Kosove me cilësi absolute:

Shërbim Ekspres

Korrierët tanë janë në destinacionin që ju keni përcaktuar në kohë reale. Edhe ne rastet që klienti nuk është i disponueshëm rikthehen në një moment të dytë për të ridërguar pakon.

Magazinim dhe Shpërndarje

Coex siguron veprime të dedikuara magazinimi dhe shpërndarjeje për tu ardhur në ndihmë për menaxhimin më të mirë të shërbimeve tuaja dhe klientëve tuaj.

Gjurmim Online

Në dispozicion të çdo klienti është një Platforme Online nga e cila mund të kontrolloni në kohë reale statusin e pakos tuaj dhe listën e pakove që ju keni dërguar në një muaj.

Coex
Partneri Ideal
Për Ju

Keni filluar shitjet Online dhe deshironi nje partner?
Na besoni porosite tuaja per nje sherbim korrekt , cilesor dhe shpejte.Tashme nuk ka me nevoje te drejtoheni neper zyra postare per te derguar porosite tuaja.
Na jepni adresen dhe vijme ne te marrim porosine.

Ne punojmë 24/7, mund të na telefononi në çdo orë +355 69 800 9008

Dorëzimi i objekteve postare për Tiranën:

  • Objektet e tërhequra deri në orën 13.00, dorëzohen në destinacion gjatë ditës në vijim
  •  Objektet e tërhequra mbas orës 13.00 dorëzohen ditën e nesërme (Kjo në varësi të orarit të marrësit të objektit)
  •  Për objektet postare, kur marrësi i pakos është disponibël gjatë gjithë ditës, mundesojmë dorëzimin deri në orën 21.00
  •  Për objekte postare që kanë probleme me adresën e marrësit, ose për arsye të ndryshme nuk mundësohet dorëzimi, bëhen tre tentativa dorëzimi

Dorëzimi i objekteve postare për rrethet

  • Bëhet gjatë orarit të punës së ditës së nesërme të grumbullimit të tyre (24-48 orë nga grumbullimi)
  • Për objekte postare që kanë probleme me adresën e marrësit, ose për arsye të ndryshme nuk mundësohet dorëzimi, bëhen tre tentativa dorëzimi

111111
o

Përse duhet të zgjidhni Coex?

Coex sh.p.k., që prej 2018 vjen në tregun shqiptar për të siguruar cilësinë e duhur dhe një bashkëpunim korrekt me të gjithë partnerët e saj.Ne kujdesemi që korrieret tanë të bëjnë maksimumin për të kënaqur pritshmëritë tuaja.

Tarifat e Shërbimeve Postare

Më pranë jush me shpejtesinë, korrektësinë dhe sigurinë e tërheqjes së dërgesave tuaja.
table
Dërgesa Lloji i Shërbimit Destinacioni Pesha Tarifa në Lekë me TVSH
Ekspres I Zakonshëm Brënda Tiranës Nën 1 kg 200
Ekspres Urgjent Brënda Tiranës Mbi 1-kg 300
Ekspres I Zakonshëm Periferi të Tiranës Nën 1 kg 400
Ekspres Urgjent Periferi të Tiranës Mbi 1-kg 400-800
Ekspres I Zakonshëm Në rrethe Nën 1 kg 800-1000
Ekspres Urgjent Në rrethe Nën 1 kg 1000-1200
Ekspres I Zakonshëm Në rrethe Mbi 1-kg 1400-1800
Ekspres Urgjent Në rrethe Mbi 1-kg 1500-2000

Ku ndodhemi?

Rruga 7 Nentori, Mëzezë, Përballe Top Channel, Tiranë

+355 69 800 9008

Lagja numer 7,Rruga Aleksandër Goga përbri shkollës Eftali Koci,Durrës

+355 69 701 3111

tek kinema Millenium,Bulevardi Kastrioti, Shkodër

+355 69 707 9222

Gama market ,tregu i orizit, Vlorë

+355 69 704 7564

WhatsApp whatsapp